За кабинета „Борисов“ и бъдещето на 7-те общини разговаряха Карадайъ и лидерите на най-влиятелната структура на ДПС

За кабинета „Борисов“ и бъдещето на 7-те общини разговаряха Карадайъ и лидерите на най-влиятелната структура на ДПС

Актуалната политическа обстановка в страната – това е бил основният акцент в разговорите на председателя на ДПС Мустафа Кара

Актуалната политическа обстановка в страната – това е бил основният акцент в разговорите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ с лидерите на най-влиятелната организация на партията, тази в област Кърджали.
Както вече 24rodopi.com писа, Карадайъ пристигна днес в града край Арда с отговори на важни въпроси. Той проведе работна среща с членовете на Областното оперативно бюро на ДПС. Припомняме, че ДПС настоява след третия кабинет на Бойко Борисов настоящият парламент да излъчи експертно правителство.
„На срещата в Кърджали основен акцент бе актуалната политическа обстановка в страната и региона. Обсъдени бяха също теми, свързани с развитието на седемте общини“, посочват от областния съвет на ДПС.
Участие в срещата се взели зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис, заместникът Ахмед Ахмедов, народните представители от региона Адлен Шевкед и Ерол Мехмед, кметовете на седемте общини.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: