Защо преминали през леглото на ББ се опитват да обезчестят ИТН!?

Защо преминали през леглото на ББ се опитват да обезчестят ИТН!?

Толкова много политолози, социолози, коментатори, анализиращи и прочие „ози“, „ори“ и „ащи“ „развяват гащи“ из медиите и внушават, че победилата

Толкова много политолози, социолози, коментатори, анализиращи и прочие „ози“, „ори“ и „ащи“ „развяват гащи“ из медиите и внушават, че победилата на парламентарните избори партия „Има такъв народ“ хал хабер си няма от политика. Едни се натискат за служба и „лапане“, други „наливат акъл“ на потенциалните управляващи, а някои направо се оливат – искали да научат хората на Слави Трифонов как да „не ядат доматите с колците“. А всички вкупом се държат като мераклии пред спалня на девица!

И дори всички „ози“, „ори“ и „ащи“ да са прави, има една важна подробност – всички те вече са преминали през спалнята на Бойко Борисов – едни в прекия, други в преносния смисъл. Едни са били консумирани в периода, когато са се захласвали по мускула на ББ, други в „асфалтовия“ му период, а има и в списъка от времето на „менискус кахърите“. Консумирани! Пасивната страна под чаршафите.

Много джендърски е този мерак на консумираните от ББ, да искат да „таковат“ Слави и ИТН.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0