Защо Николина Ангелкова не си плати за снимка със Слави Трифонов, подобна на рекламната с Роки?

Сред каузите ѝ като министър на туризма била и тази - да привлича световно известни личности да почиват по родните курорти. Това каз

Сред каузите ѝ като министър на туризма била и тази – да привлича световно известни личности да почиват по родните курорти. Това каза кърджалийката във властта Николина Ангелкова през пролетта на 2018-та. Беше се върнала от „Оскарите“ в САЩ и селфитата й я забъркаха в поредния скандал. Тогава „чичото“ от Брюксел пак я спаси, а Ангелкова се ангажира със светлото бъдеще на българския туризъм.

През 2015-та Ангелкова обясни, че кинозвездите Салма Хайек, Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Ейдриън Броуди, Шохрех Агдашлу, както и режисьорът Том Кърк, и продуцентите Алън Сейгъл и Лез Уелдън участват в рекламен клип за красотите на България. Роки (Силвестър Сталоун) ще каже: „България е мястото!“, анонсира Ангелкова.
Пенсионерите на Холивуд не помогнаха на българския туризъм…

Ако в същия стил Ангелкова иска да помогне на собствениците на хотели и заведения по българското Черноморие сега, да започне да се снима с български звезди. Примерно, да плати от бюджета на ведомството на Слави Трифонов, на Краси Радков, на Димитър Рачков, на Графа… За Лили Иванова, хайде да не се зори толкова.
Селфита министър-Слави, министър-Рачков и т. н. А с тези, които пеят – и да запее.
От екипа на Ангелкова да обяват по дати и часове през юли и август коя звезда на кое място ще изнесе безплатен концерт или безплатно шоу, за да знаят още в началото на май българите къде и по кое време ще получат бонус – безплатен концерт, ако изберат родното Черноморие.
Този път от селфитата на министъра на туризма ще има полза и за българския туризъм.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0