Защо мъжете пишат „6, 6, 6“ на Дениз Хайрула, а Блондинката пита дали е напълнила дупето със силикон!?

Защо мъжете пишат „6, 6, 6“ на Дениз Хайрула, а Блондинката пита дали е напълнила дупето със силикон!?

25-годишната Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“, състоял се пред Ист

25-годишната Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“, състоял се пред Историческия музей в Кърджали, е на път да прибави поредния „скалп“ към любовната си колекция.
Слави Трифонов продължава да стои като гръмнат, загубил буквално „и ума, и дума“ при всяка поява на Дениз Хайрула на сцената на шоуто „Мис Левски-Г“, излъчвано по телевизията му 7/8.
А плеймейтката се похвали във фейсбук с популярния рефрен от песента на Тони Стораро: „Мъжете пак ми пишат 6, 6, 6“, след като единствена от 14-те участнички взе пълен актив от три шестици от журито в състав Слави Трифонов, Иво Сиромахов и Камен Воденичаров за изпълнение на първата задача „Писмо за раздяла“.
В самото писмо вице миската на конкурса „Мис Родопи`2019“ направи сравнение с големината на мъжкото достойнство на Слави Трифонов, за което получи похвала от Гологлавия водещ, че може толкова свободно да се изказва.
„Но като гледам подутината в панталоните му, май и друго му е като Слави Трифонов. Много съм възбудена“, заяви тя, прочитайки писмото.
5 дни след излъчване на предаването миската публикува следното признание на стената си във фейсбук:
„Добър ден! Този статус е с цел да се извиня публично на Цветелина Цекова, че не споменах името и като автор на “Железните гащи” (част от текста, който четох в Шоуто на Слави.) Не беше умишлено, от притеснение съм забравила, но пък затова сега поправям грешката си! Никога не съм имала претенции и не съм твърдяла че текстът е мой! Но пък ми е много любим! Четох го за втори път, първият път беше на “Пощенска кутия за мръсни приказки”. Благодаря за вниманието!“.
При други условия Слави би анулирал участничката, но сега е друго, гласят коментарите в социалните мрежи. А според седмичника „Уикенд“ и новинарския сайт „Блиц“ конкурсът е нагласен.
„Смут и напрежение са завладели участничките в конкурса за красота на Слави Трифонов и неговата 7/8 ТВ. Сред момичетата, одобрени за „Мис Левски Г”, усилено се говори, че състезанието за женска красота и ум във Вечерното шоу е нагласено и победителката е ясна още от старта му. Това е плеймейтката Дениз Хайрула, популярна още като гадже на Христо Сираков. Моделката, която няма никакви задръжки със свалянето на бельото си, открай време се оплаква, че вечно я класират на второ място в конкурсите, в които участва. Сега обаче нещата били опечени и най-после ще може да се похвали, че поне в едно състезание е била първа, твърдят запознати“, пише „Уикенд“ и допълва:“Това е именно състезанието на Слави Трифонов за „Мис Левски Г”. Конкурсът бе обявен още в първите дни след старта на 7/8 ТВ и бързо се превърна в магнит за търсачките на евтина слава. Дениз Хайрула обаче никак не е евтина. Напротив – говори се, че излизала доста скъпо на своя спонсор Христо Сираков. Преди време се зашушука, че той дори я бил разкарал от обкръжението си, защото сметките му с нея не излизали. Но този слух така и не беше потвърден. Пред Слави Дениз каза, че искала да бъде принцеса, а след това – да стане кралица.
Засега в архива й са записани участия в хитовите предавания „Черешката на тортата” и „Семейни войни”, а вече – и в „Мис Левски Г” на Слави Трифонов. Сред нейните конкурентки в конкурса вече се шушука, че именно Дениз ще се окичи с короната и ще вземе голямата награда – почивка на Малдивите.

Останалите момичета много се дразнят от последното, като смятат, че точно на нея подобна награда не й е нужна, защото има кой да я заведе на Малдивите. За плеймейтката обаче не наградата е важна, а първото място. Макар пред камерите да е винаги усмихната, зад кадър тя не пропускала удобен случай да се оплаче на своя любим, че е като абонирана за второто място, което не подхожда нито на принцесата, която смята, че е, нито на кралицата, която иска да стане“.
А аз, викат ми Блондинката, забих поглед в странните извивки на задните части на Дениз. Не, не си мислете, че съм извратена! Просто искам да разбера със силикон ли е подсилено дупето денизово?
Снимки: 7/8 tv и instagram
Деми Демиркан – Блондинката, кандидат за Лайфстайл репортер

Бележка на 24rodopi.com: Благодарим на Деми Демиркан за писмото. Впечатлени сме. Очакваме следващия материал.

COMMENTS

WORDPRESS: 0