Защо кметът на Велешани е по-интересен от новия председател на Младежко ДПС?

Защо кметът на Велешани е по-интересен от новия председател на Младежко ДПС?

Кметът на кърджалийското село Велешани Севим Салим може да не е „по-голяма работа“ от новия председател на МДПС Сезгин Мехм

Кметът на кърджалийското село Велешани Севим Салим може да не е „по-голяма работа“ от новия председател на МДПС Сезгин Мехмед, но със сигурност е по-интересен от младежа.

Публикацията „Кметът на Велешани – Севим Салиф, става член на партията на Цветанов“ в „24 часа“ е четена 18 320 пъти. Дописката Сезгин Мехмед е новият председател на Младежкото ДПС“ има едва 8628 четения.

Освен това селският кмет е „ощетен“ откъм читатели, защото новината за него беше качена късно в петък вечерта, при обясним читателски спад след 21.00 часа, а на всичкото отгоре си няма нито подчинени, нито фенове, които да споделят във Фейсбук новината за трансфера му. При младежа опцията за „надуване“ на бройките е видима – новината е от ранния следобед в събота, а колкото за изкуствения интерес през Фейсбук – смее ли някой от активистите и мераклиите за постове в МДПС да не шерва за новия началник!?

Утешително за Сезгин Мехмед е, че все пак е по-четен от досегашния младежки шеф Илхан Кючюк, който със закъснение прави откритието, че „Днешното управление е провалено“ – 5 136 четения в сайта на националния всекидневник. 

Коментарът на 24rodopi.com: Най-важното послание от конференцията на Младежко ДПС: Армия йок, дупе да им е яко на кметовете!? – четете по-късно

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0