Защо за президента Радев Бойко Борисов вече е Османоктайът на ГЕРБ!?

Защо за президента Радев Бойко Борисов вече е Османоктайът на ГЕРБ!?

От всички изритани от ДПС Осман Октай е най-интересен. Хем е бил „дясна ръка“ на Ахмед Доган, хем я разбира политиката от повечето политолози и социол

От всички изритани от ДПС Осман Октай е най-интересен. Хем е бил „дясна ръка“ на Ахмед Доган, хем я разбира политиката от повечето политолози и социолози.

Когато трябва да се оплюе хубаво ДПС или Доган, в медиите се появява Октай (има и други бивши депесари, ама те се вместват в категорията „пълна скръб“).

От много години Осман Октай критикува, меко казано, Доган и ДПС, а от Сарая – мълчание. Нито веднъж Доган не реагира.

И нито едно от твърденията на бившия зам.-председател не развали кефа на Доган, нито пък повлия върху рахат-сметките на ДПС.

 

На това място трябва да има абзац за кервана и лаещото куче, за пеещата Пенка, която никой не слуша, ако щете и за доволния стопанин, който си тананика „В къщи Няма мишленце“, то Не гризка сиренце“. Примери – бол.

 

Изминаха три дни от „разкритието“ на Бойко Борисов, че сме под диктатура, а няма реакции.Нито Англия е обявила, че ще приема бежанци от диктаторски режим (На Острова изпитват остър глад от шофьори, например, и затова магазините са празни – няма кой да подкара камиона от фермите и складовете към маркетите. Излязоха от ЕС британците, изгониха румънците и българите и сега няма кой да им работи! Приемайки бягащи от диктатурата българи, британците покрай красивите лозунги ще си решат и проблема с острия недостиг на работна ръка – б. р.), нито президентът Румен Радев коментира обвинението, че управлява като диктатор.

Както се случва? Изневери ли Румен Радев на стила си, като не забеляза бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов? Или вече ще е така?

Всъщност, едва на втория ден след бойкоборисовото „Той е диктатор“, президентът бе притиснат от репортер да коментира, но пак не го направи по същество, а създаде новина: „Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор!“.

Няма сблъсък на позиции, а игнориране от страната на президента.

Румен Радев показа, че вече възприема Бойко Борисов като Османоктайът на ГЕРБ.

За държавния глава сякаш Борисов не съществува.

 

В екипа на Бойко Борисов трябва да се замислят. Какво се случва? Защо в предизборната кампания на Румен Радев за нов мандат Борисов е нещо като Османоктайът на ГЕРБ? Толкова ли се чувства сигурен в победата на президентските избори през ноември?

Не успее ли с по-сериозни обвинения или друга тактика да предизвика президента на словесен дуел, на Борисов не му остава нищо друго освен да се спрестраши и да се кандидатира за президент от ГЕРБ-СДС.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0