Защо всички са победители и само БСП признава загуба? Отговорът – в историята на наш Метьо и Пепа Балдъра

Защо всички са победители и само БСП признава загуба? Отговорът – в историята на наш Метьо и Пепа Балдъра

Слязъл наш Метьо в Кърджали, пообиколил пазара, па в следобедните часове се отбил в бардака. Платил си 50 лева за „фанфини финфон

Слязъл наш Метьо в Кърджали, пообиколил пазара, па в следобедните часове се отбил в бардака. Платил си 50 лева за „фанфини финфон“ с най-зрялата проститутка.

Върнал се Метьо на село, влязъл в кръчмата и направил така, че всички да разберат и три дни да коментират как техният човек „из.укал пищна мадам в Кърджалъка“.

Гастролиращата в града Пепа Балдъра вечерта също се похвалила:

-Скучен ден, слаб оборот, но ми дойде един селянин. Така го из.уках, че цял живот ще ме помни.

Това е положението. Важно е какво говориш, а не каква е истината. Коя е е.аната страна и кой е.ачът – важно е не какво се е случило в кревата, а какво ще кажеш ти.

И Метьо – победител, и Пепа – победителка!


*

В България по 30-годишна традиция пак всички победиха на избори. Само Корнелия Нинова признава, че БСП губи. Всичко останало се удря в гърдите, че печели.

А от Корнелия Нинова най-вече зависи дали ще има правителство в рамките на 45-тия парламент. Това е силата на балансьора в Народно събрание, в което всички са победители. Демек и БСП-то са победители!

*

Най-лекият мандат е в Кърджали. Методиката „Хеър-Ниймайер“ подари на една от партиите мандат само със 778 гласа. И какво се случи! От партията обявиха, че са победили.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0