Започва асфалтирането на улицата, която ще свързва Черноочене и Нови пазар

Започва асфалтирането на улицата, която ще свързва Черноочене и Нови пазар

Скоро общинският център Черноочене ще бъде свързан с Нови пазар и оформилия се нов квартал с асфалтирана улица, пешеходна зона и мес

Скоро общинският център Черноочене ще бъде свързан с Нови пазар и оформилия се нов квартал с асфалтирана улица, пешеходна зона и места за паркиране. Изпълнителите на проекта са на финалната права.
При посещението си на строителната площадка кметът на община Черноочене Айдън Осман бе информиран от техническия ръководител на обекта за текущите дейности по изпълнението.
Айдън Осман заяви, че строително-монтажните работи са на довършителен етап. В началото на следващата седмица предстои асфалтирането на трасето.
Вече е отстранена съществуващата стара асфалтова настилка. Изградени са тротоари. Оформени са паркоместа – съобразени с достъпа за хора с увреждания и зелено пространство.
Отделно новопостроените жилищни сгради са включени към съществуващата канализационна мрежа за отпадни води. И там от няколко години с високи темпове се оформя нов квартал.
Кметът на Общината Айдън Осман подчерта, че основна цел на екипа му е подобряване качеството на живот и създаване комфорт на населението на общинския център, реализирана чрез пространствени решения. Той увери, че ангажиментите и дейностите по приетата капиталова програма за 2020 г, по които работи Община Черноочене ще продължат.
Исмет Исмаил, Черноочене
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0