Закопчаха Монката! Синът на Мишо Царя заредил Пловдив с огромно количество екстази?!

Закопчаха Монката! Синът на Мишо Царя заредил Пловдив с огромно количество екстази?!

Синът на емблематичния кърджалийски „герой“ от зората на демокрацията - Мишо Царя, е бил задържан от полицията в Пловдив

Синът на емблематичния кърджалийски „герой“ от зората на демокрацията – Мишо Царя, е бил задържан от полицията в Пловдив при мащабна акция срещу наркоразпределението.
В ареста на пловдивската полиция е задържан 40-годишен дилър от Кърджали, с прякор „Монката“, който е с повдигнато обвинение за наркоразпространение. Мъжът е с взета от Пловдивския окръжен съд- мярка „задържане под стража“, се посочва в официалното прессъобщение от Областната дирекция на МВР в Пловдив.
Двама мъже и една жена са задържани в хода на специализирана полицейска операция срещу наркоразпространението в следобедните часове на 3 юни. Лек автомобил с марка „Хюндай“ е спрян за проверка на кръстовището на бул. „Асеновградско шосе“ и бул. „Цар Симеон“. В превозното средство, пътували трима души: водачът- 39-годишен пловдивчанин и двамата му спътници- 34-годишен мъж и 22-годишно момиче, а при последвал личен обиск от лицата са иззети високорискови наркотични вещества. В хода на неотложност последвало претърсване на адреси в Пловдив и Асеновград, където са открити и иззети 20,11 гр амфетамин, над 37 грама метамфетамин под формата на кристали,  над 4 700  таблетки екстази, марихуана с тегло 11,43 грама и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана по нея. В хода на извършените оперативно- издирвателни мероприятия е установено, че наркотикът е придобит от 26-годишен мъж, живущ на територията на Асеновград, който е задържан в рамките на същия ден. Заедно с него са установени 42-годишна жена и сина й,които са подпомагали асеновградчанина в престъпната дейност. От различни адреси в Асеновград са иззети таблетки екстази с общо тегло над 1,5 кг, 886 гр. амфетамин и везна със следи.  При последвалите процесуално- следствени действия е установен и задържан и снабдителя, взел участие в схемата- 40-годишния М.М. с прякор Монката.
На снимката: Задържаната дрога, снимка ОД на МВР Пловдив
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0