Зад стените на „Къщата на любовта“: Жрици си плащали по 10 лева след сеанс?!

Зад стените на „Къщата на любовта“: Жрици си плащали по 10 лева след сеанс?!

Рецепционист в къща за гости прибирал по 10 или 20 лева от жрици след техен сеанс с клиенти. Това научи 24rodopi.com от отлично осведом

Рецепционист в къща за гости прибирал по 10 или 20 лева от жрици след техен сеанс с клиенти. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници. Шефът му пък се задоволявал с нощувките, които заплащали проститутките, ползващи стаите в малкото хотелче.

Припомняме, че „Къщата на любовта“ в района на пазара в Кърджали стана обект на акция на полиция и прокуратура в областния град през февруари. Месеци наред тя функционирала като място за платена любов.

Собственикът на къщата за гости и рецепционистът бяха привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура – Кърджали за сводничество. В периода от юни 2020 г. до февруари 2021 г., те са свождали към съвкупление жени, посочиха от пресцентъра на държавното обвинение.

По делото е установено, че обвиняемият А.А. бил собственик на къща за гости, а  С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали само жени, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали жените.  Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да ползват услугите им, посочиха от прокуратурата.

Към момента двамата са с мярка за неотклонение „домашен арест“.

Къщата е била известна на жени от древната професия от цялата страна. Те знаели, че няма да има проблеми да отсядат там по време на гастролите си, посочиха още източниците ни.

През последните години десетки гастролиращи проститутки насочиха вниманието си към областните родопски градове. Докато в Смолян обаче обявите за платена любов са около двадесетина, то в Кърджали през летните месеци достигат до 70. Интересът на момичетата е заради близостта с Гърция, както и огромният брой гурбетчии от Западна Европа.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0