Задържаният Мехмед бил личен асистент на дядо си!

Задържаният Мехмед бил личен асистент на дядо си!

Задържаният за смъртта на 75-годишния си дядо Мехмед от Могиляне е бил личен асистент на възрастния мъж, научи 24rodopi.com. Той бил на

Задържаният за смъртта на 75-годишния си дядо Мехмед от Могиляне е бил личен асистент на възрастния мъж, научи 24rodopi.com. Той бил назначен по програма през лятото. Преди това бил безработен.

24-годишният е роден в Турция. През март обаче пристигнал в кирковското село заедно със съпругата си. Малко по-късно им се родило и дете. Семейството живеело на втория етаж на къщата, заедно с бабата на Мехмед. Първият етаж пък бил обитаван от дядото, който от години не се разбирал със съпругата си.

Припомняме, че 75-годишният Юсеин Д. почина в болницата в Кърджали. Той бил откаран с наранявания от брадва в областта на главата. Самият мъж подал сигнала. За смъртта му е задържан внукът.

Юсеин Д. имал тежък диабет, вследствие на заболяването му били ампутирани двата крака. Придвижвал се с инвалидна количка.

„Внукът му бе добро момче. Поздравяваше всички. Грижеше се добре за дядото. Юсеин получаваше миньорска пенсия. Защо са се скарали, за да се стигне до там, не знаем“, коментираха местни жители.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0