Загубихме финала, но пък имаме най-хигиеничната публика!

Публиката на „Арда 1924“ показа, че е вярна, толерантна, културна и обичаща. Показа обаче, че е и най-хигиенична, спазваща


Публиката на „Арда 1924“ показа, че е вярна, толерантна, културна и обичаща. Показа обаче, че е и най-хигиенична, спазваща всички мерки за безопасност в пандемията.

„Джем, кажи им първо през банята и тогава в автобуса“-тази команда запечата репортер на 24rodopi.com в кадрите преди потеглянето на „синьото шествие“ от Кърджали в посока столицата за Купата на България. 

Над 2000 фенове на „Арда 1924“ подкрепиха своите на националния стадион, а от ръководството благодариха с „…огромната подкрепа, която показахте към отбора на финала за Купата на България. С действията си на трибуните, Вие показахте, че сте най-културните фенове в България. Вие не отговорихте на провокациите, а подкрепяхте играчите от първата до последната минута…“.

Феновете в Кърджали демонстрираха на „столичани“, че дори на мач се тръгва след като си минал през банята.

Е, финалът го загубихме, но с достойна игра. 

Мачът на истината за сезона остава в неделя. Баражът срещу „Черно море“ за Евротурнирите започва в 19 часа. Пълен позволен капацитет на стадиона и… варненци да му мислят.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0