Жрици на любовта гастролират в Кърджали със съпрузите си, интерес и от „best гърли“ заради офроуда

Жрици на любовта гастролират в Кърджали със съпрузите си, интерес и от „best гърли“ заради офроуда

Проститутки гастролират в Кърджали, но след работа си лягат… с половинките си – къде съпрузи, къде гаджета. Присъствието на

Проститутки гастролират в Кърджали, но след работа си лягат… с половинките си – къде съпрузи, къде гаджета. Присъствието на семейните половинки е заради притесненията на жриците на любовта да не попаднат в полицейското управление с продължителност на престоя минимум 24 часа.

Това разкриха за 24rodopi.com запознати със списъка на новите обитатели на бардак на улица „Стара планина“ в района на кърджалийския пазар. С половинката си в Кърджали е млада жена с трудовия псевдоним Роза (на малката снимка долу вдясно). 25-годишната брюнетка е в града край Арда с мъжа си, 31-годишния К. М. от София, за да не бъде изведена от къщата за гости при евентуална полицейска акция. „Като Роза има и други. Твърдят, че са заедно с мъжете си за туризъм в града, а не безработни жени със съмнително дълъг престой в града“, разкриват източниците ни.


Около 35 са жриците на любовта в Кърджали в момента, като се очаква увеличаване на броя им от утре заради офроуд състезание в края на седмицата. От снощи в града са и момичета, които се самоопределят като „best гърли“ (на малките снимки вляво), чиито тарифи са по-високи.

Колко са бардаците в Кърджали? Разказ на гурбетчия, който това лято си беше в родния край за… секс туризъм – четете утре в „Родопи voice

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0