Жриците Ванеса и Ивет: Стопанинът умря в болницата, не сме с коронавирус!… А карантината?

Жриците Ванеса и Ивет: Стопанинът умря в болницата, не сме с коронавирус!… А карантината?

„Не сме заразени, нямаме никакви симптоми на COVID-19. Собственикът на хотела умря в болницата“, казват пред 24rodopi.com жриците на любовта с работни

„Не сме заразени, нямаме никакви симптоми на COVID-19. Собственикът на хотела умря в болницата“, казват пред 24rodopi.com жриците на любовта с работни наименования Ванеса и Ивет.

Разговорите ни с тях са повече от един. Началото е трудно и, разбира се, след заплахата „ще се видим в съда, нашият адвокат…“ прекъсваме емоционалния диалог, за ужас на проститутката с „накърненото…“.

Следва второ обаждане. Този път е приятелката, тя е взела светкавична поука от „лафуване-заплашването“ и залага на по-човешкия поглед върху нещата. „Майка ми не знае с какво се занимавам. Молбата ми е да премахнете коментарите от форума“, обяснява тя.

Анонимни клиенти или конкурентки са „информирали“, че стопанинът на хотела, в който са отседнали Ванеса и Ивет, е починал от коронавирусна инфекция, а заразата е стигнала и до двете гастрольорки в града край Арда.

Премахнахме коментарите заради „Майка ми не знае…“, но не получихме отговор на въпроса „А вие не трябва ли да сте карантинирани? Не сте ли в списъка с контактните на починалия от COVID-19?“. Този път младата жена, която продава ласки, сама прекъсна връзката.

Проверката на 24rodopi.com установи, че един от 6-имата починали кърджалийци с доказана коронавирусна инфекция през последната седмица е собственикът на хотела, в който Ванеса и Ивет са приемали клиенти.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Може ли да докажете това което пишете