Жоро Американеца правил „зимнината“ с канабиса?!

Жоро Американеца правил „зимнината“ с канабиса?!

Жоро Американеца си приготвял „зимнината“ с буркани канабис в Кърджали. Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени

Жоро Американеца си приготвял „зимнината“ с буркани канабис в Кърджали. Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. 24-годишният мъж се върнал преди няколко седмици от САЩ, заради което му лепнали прозвището. Кърджалиецът живеел в квартал „Възрожденци“.
Припомняме, че той бе задържан с голямо количество дрога при специализирана операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“.
„При извършено претърсване в жилище, обитавано от 24-годишен, криминалисти открили два стъклени буркана и найлонов плик със суха листна маса с общо тегло над 200 грама. При направен наркополеви тест веществото реагирало на канабис. От жилището са иззети още: буркан от 300 мл с течност, която също реагирала на канабис, 3-литров пластмасов буркан с остатъци от същата течност, 56 пакетчета с хартиени листчета и паста върху тях от същия наркотик, 2 пакетчета със семена от канабис. Полицейските служители открили и гриндер със семена от канабис“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Дрогата и устройството за мелене са на съхранение в ОД на МВР. Притежателят на наркотика е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно придобиване и притежаване на високорискови наркотични вещества и работата продължава разследващ полицай.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0