Ерол Мехмед: Чистите хора са необходими в тежки и трудни времена, след това ги изхвърлят!

Ерол Мехмед: Чистите хора са необходими в тежки и трудни времена, след това ги изхвърлят!

„Никому зло не съм извършил! Нищо не съм откраднал! Убедих се, че чистите хора са необходими в тежки и трудни времена, след това

„Никому зло не съм извършил! Нищо не съм откраднал! Убедих се, че чистите хора са необходими в тежки и трудни времена, след това те биват изхвърлени, защото не са част от така оформилата се  партийно-политическа система!“, това написа на стената си във Фейсбук след края на последния работен ден като народен представител Ерол Мехмед. Припомняме, че той бе един от петимата депутати от 9-ти Кърджалийски многомандатен район в 44-тото Народно събрание, което бе закрито днес.

„Последен ден, последно заседание! Няма да съм в следващия парламент, но той не е бащиния и на всесилните! Имам вътрешната сила да приема реалностите такива, каквито са. Вина нямам! Няма от какво да се срамувам, а и никой не се е срамувал от мен в 44-тото Народно събрание на Република България! Вършил съм си работата с отговорност и  достойнство! Никога не съм делял хората по етнос и вяра! Никога никого не съм предал! Никому зло не съм извършил! Нищо не съм откраднал! Убедих се, че чистите хора са необходими в тежки и трудни времена, след това те биват изхвърлени, защото не са част от така оформилата се партийно-политическа система!

Скъпи приятели, за мен беше чест и отговорност! Винаги съм искал да бъда полезен на хората! Благодаря за подкрепата от близо и далеч! Оставам си почтен човек и верен на идеите!“, написа момчилградчанинът.

Постът му бе харесан от много активисти на ДПС, сред които евродепутатът Илхан Кючюк и 6 кандидати за депутати.

Припомняме, че Ерол Мехмед бе номиниран за нов мандат от всички структури в област Кърджали, но не попадна в кандидатската листа.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0