Енчев, партиен официоз е единствено телевизията, в която работиш!

Енчев, партиен официоз е единствено телевизията, в която работиш!

Патриотичният социалист Велизар Енчев цитира анализ на 24rodopi.com в предаването си по телевизията на БСП. „Пациентът ДПС`юни 20

Патриотичният социалист Велизар Енчев цитира анализ на 24rodopi.com в предаването си по телевизията на БСП. „Пациентът ДПС`юни 2021-ва: Метастази „Пеевски“, хирург Ердоган, но цената…“. Направи го избирателно, на определени пасажи, които да послужат за собствения му интерес. Няма проблем. С изключение на едно нещо, което си позволи бившият посланик, агент на тайните служби на комунистическия режим и водещ на тв предаване. Нарече 24rodopi.com „официоз на ДПС“. 

Редакционен коментар на най-четения сайт в Южна България провидя бъдещата среща между Карадайъ и Ердоган, „намести“ пластовете на случващото се от години по оста ДПС-Турция, и в конкретност Ердоган-Доган. Избираеми пасажи за възможностите, които подобна дружба може да донесе както гласове, така  и загуби за Движението. Пропуснат удобно финал в края на анализа, че именно „Доган предупреди Борисов преди години за прекалената му близост с Реджеп Тайип, която може да постави България в средновековната опасност от времето на цар Иван Шишман“.

Енчев пропусна тези факти. Възползва се от отличния анализ на 24rodopi.com, за пореден път изпреварващ събитията, но на няколко пъти включи в лексиката си „официоз на ДПС“.

Господин Енчев, в официози на различни партии сте работили и продължавате да работите единствено Вие, скромната Ви персона. Не обиждайте труда на хора, виждащи далеч повече хоризонти от Вас, вкарвайки ги в тесномислието на собствения Ви разум. 

Получихте наготово тема за предаването си, но поне не обиждайте и не подвеждайте хората!

Впрочем, с подобно поведение, изборният ви резултат в област Кърджали ще се спъне още в „легналите полицаи“ на шосето край Черноочене.

Иначе, добре дошъл в Кърджали, Велизар Енчев, като водач на партийна листа.

*

Другарю Енчев, ако 24rodopi.com беше „официоз на ДПС“, ти и още 123 000 наши читатели щяхте да научите за изненадващото заминаване на Мустафа Карадайъ при Реджеп Тайип Ердоган не преди 4 дни, а късно в събота вечер, когато председателят на ДПС щеше вече да си купува уиски и цигари от безмитната зона на „Капъкуле“, като пресцентърът през това щеше да е изпратил до медиите суха информация за срещата във Vahdettin Köşkü. Шапка сваляме на тези 123 000 души, работим за тях! За Енчев какво да кажем – когато не цитираш коректно, това си е кражба! Когато пък преиначаваш, подло е, ченгеджийско!

Ако все пак сме официоз, както му се иска на другаря и Енчев си пълни предаването с цитати от „официоза“, демек всички сме от ДПС. С коректно уточнение, че Енчев е много по-голям депесар от нас, най-вече като 11-и в листата на ДПС. Защото с участието си на предстоящите избори като водач на БСП, реално той върши повече работа на ДПС и доближава партията, по която той уж грачи и храчи, до 4-тия мандат в Кърджалийско.

24rodopi.com

P.S. Когато тръгваш на битка за гласове в Кърджали и твърдиш, че най-големият проблем на държавата са гласовете от Турция, си предварително обречен. Проблемите не са в Турция и бюлетините, те са тук, сред нас, дори двукраки. 

Безплатен съвет.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0