Елхата в Момчилград грейва на 1-ви декември

Елхата в Момчилград грейва на 1-ви декември

Светлините на празничната елха в Момчилград ще бъдат запалени символично на 1 декември от 18 часа. Това ще стане на централния площад в

Светлините на празничната елха в Момчилград ще бъдат запалени символично на 1 декември от 18 часа. Това ще стане на централния площад в града. Заради противоепидемичните мерки това няма да стане организирано и няма да се проведе традиционния празничен концерт. Желаещите да присъстват могат да дойдат на площада при спазване на дистанция, а носенето на маски е препоръчително.

За празнично дърво тази година ще се използва жива елха пред. Тя е с дневна и нощна украса и с най-различни ефектни светлини. Празнична украса е поставена и по главната улица „Гюмюрджинска“ и градския парк „Нури Адалъ“. Тази година  атракцията за момчилградчани и гости на града ще бъдат светлините на сградата на читалището и звездното небе, което ще бъде разположено на мястото на летящите чадъри в градския парк. Целта на общинската управа е въпреки ограниченията заради коронавируса, в града да се създаде празнично настроение.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0