Екшън на баира: Син души майка си с кърпа, не му дала кравата!

Екшън на баира: Син души майка си с кърпа, не му дала кравата!

Семейна драма, заплахи и насилие. В основата на всичко пък е добитък. Подобен екшън може да се случи единствено из баирите на планината

Семейна драма, заплахи и насилие. В основата на всичко пък е добитък. Подобен екшън може да се случи единствено из баирите на планината.

Безработен душил майка си с кърпата, която жената носила на главата си. Причината-отказът й той да продаде една от кравите в стопанството в кърджалийско село. Синът пък дори спазарил добичето, а на място пристигнали двама купувачи, които да натоварят животното в бус. По време на финала на сделката, синът получил отпор от майка си и баща си. След опита за душене той блъснал баща си, който паднал на земята. Заплашил и него с удушаване, както и да срути семейната им къща. Свидетели станали още брат му и съпругата му.

Цялата история бе разказана в съда в Кърджали, а магистратите наложиха мерки по Закона за защита от домашно насилие. Агресивният мъж трябва да напусне семейния дом в селото и в рамките на година да не се приближава на по-малко от 70 метра от имота. Безработният ще трябва да плати и глоба в размер на 200 лева.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0