Един кара без книжка, трима водачи без регистрации

Проверка за управление на автомобил без шофьорска книжка е започната в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 51-годишен се придвижвал с &#

Проверка за управление на автомобил без шофьорска книжка е започната в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 51-годишен се придвижвал с „Форд“ и бил спрян между селата Хаджийско и Фотиново. След като не представил свидетелство за правоуправление, била извършена справка, от която се установило, че водачът е неправоспособен, вече е бил наказван по административен ред за това деяние и в едногодишен срок го извършва повторно.

Двама водачи с нерегистрирани моторни превозни средства били засечени в хода на специализирана операция на РУ-Кърджали. 75-годишен се придвижвал в село Комунига с мотопед без регистрация. Същото нарушение било установено от страна на 69-годишен, който управлявал нерегистриран мотопед в село Горна крепост. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверки с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

43-годишна се придвижвала с нерегистриран лек автомобил „Ауди“, установили полицейски служители от РУ-Крумовград. Проверката била извършена на разклона за село Вранско. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0