Д-р инж. Хасан Азис поздрави стотния випуск на УНСС в Хасково

Д-р инж. Хасан Азис поздрави стотния випуск на УНСС в Хасково

Регионалният център за дистанционно обучение /РЦДО/ на УНСС в Хасково откри официално новата академична година. Студентите и преподават

Регионалният център за дистанционно обучение /РЦДО/ на УНСС в Хасково откри официално новата академична година. Студентите и преподавателите  бяха приветствани от ректора на университета проф. Димитър Димитров, който изрази желание да развива центъра в Хасково. Директорът на центъра проф. д-р Надя Миронова заяви, че е срещнала разбиране за партньорство с местната власт в областите Хасково и Кърджали, както и с представители на бизнеса. Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис, който през март т.г. защити докторска дисертация в УНСС на тема „Децентрализацията като фактор за развитие на местното самоуправление“, също поздрави студентите от стотния юбилеен випуск на УНСС, част от които са от област Кърджали.

В РЦДО се обучават близо 600 студенти в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“. В първия ден на новата учебна година пред студентите бяха демонстрирани новите системи за обучение в онлайн среда и бяха представени новите магистратури на УНСС.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0