„Дънди“ изпрати стажантите, специална мисия за студентите в Крумовград…

„Дънди“ изпрати стажантите, специална мисия за студентите в Крумовград…

Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ завърши с обучението „Да работим заедно“. Студентите се запознаха с теорията на системното лидерс

Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ завърши с обучението „Да работим заедно“. Студентите се запознаха с теорията на системното лидерство, с работата в екип и принципите за ефективност в компанията. Стажантите в дружеството в Крумовград участваха в обучението чрез онлайн връзка.

Ефективността на един от основните инструменти за успех в компанията – „Да работим заедно“, представиха Николина Рашкова, ръководител „Организационно развитие“ и Ивана Пенчева от отдел „Човешки ресурси и администрация“. При официалното изпращане те пожелаха на стажантите здраве, всеотдайност в работата, трудолюбие и мотивация да следват мечтите си. И още: „Нека вярват в силата на познанието и да знаят, че учението е ключът, който отваря всички врати. Ще ги очакваме отново, заредени с нови сили и ентусиазъм“.

Стажантите в Крумовград имаха специална задача, която им възложи Любомир Хайнов, оперативен директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“. В обща презентация всеки разказа за себе си, за впечатленията си от стажа и за препоръките си за подобряване на работния процес.

За финал всички получиха тениска с логото на обучението „Да работим заедно“ и книгоразделител с принципите за успешно лидерство. Стажантите изказаха своята благодарност за натрупаните знания и опит през двумесечната стажантска програма в „Дънди Прешъс Металс“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0