„Дънди“ зарадва 92-ма първолаци с подаръци и… лаборатория за кристали

„Дънди“ зарадва 92-ма първолаци с подаръци и… лаборатория за кристали

Вече по традиция, по случай първия учебен ден, „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД зарадва с подаръци 92 първокласници

Вече по традиция, по случай първия учебен ден, „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД зарадва с подаръци 92 първокласници в училищата в Крумовград, Козино и Луличка.
Освен с личен поздрав към всяко дете компанията насърчи първите стъпки на малките ученици в света на знанието с лаборатория за кристали, шалче и химикал. С лабораторията за кристали децата и техните родители ще имат възможност да се докоснат до процеси, които в природата отнемат милиони години.
Ученето през целия живот и образованието са сред ценностите на компанията, които тя се стреми да стимулира. Минно-добивните дейности са само една от сферите, в които има голямо поле за развитие пред младите хора. Именно за това учениците получиха научен комплект, чрез който сами ще успеят да „отгледат“ кристал и да наблюдават „растежа“. Ще разберат, че се изисква време, упоритост и постояннство скалният елемент да стане красив и здрав, тъкмо както и в училище се изисква време, труд и учение, за да може и те да се превърнат в пораснали и знаещи ученици.
 „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД подкрепя развитието на местните общности, чрез създадена дългосрочна програма за инвестиции в община Крумовград. Инвестициите, които компанията прави, са пряко в полза на населението на общините, на чиито територии дружеството осъществява дейността си. Освен образование, програмата подпомага благоустрояването на инфраструктурни обекти, развитието на капацитета на общините, подкрепя културните дейности, здравеопазването и спорта.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0