„Дънди“ зарадва над 500 деца с подаръци

„Дънди“ зарадва над 500 деца с подаръци

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД зарадва над 500 деца с подаръци. Малчуганите от всички групи в детските градини в общ

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД зарадва над 500 деца с подаръци.

Малчуганите от всички групи в детските градини в община Крумовград получиха интересни дървени играчи, пъзели, занимателни и образователни игри, които ще им помогнат да играят заедно, да развият въображението си, фината моторика, логиката и координацията. С тези играчки „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД насърчава всички деца да се веселят заедно и да играят всеки ден.

С усмивки на лица и грейнали от любопитство очи, децата от ДГ „Митко Палаузов” гр.Крумовград, ДГ „Юрий Гагарин“ гр.Крумовград, ДГ „Юрий Гагарин“ гр.Крумовград, филиал село Орех, ДГ „Юрий Гагарин“ гр.Крумовград, филиал, село Звънарка, махала Козино, ДГ „Слънце“ с.Токачка, ДГ „Мир“ с.Пелин, ДГ „Искра“ с.Странджево, Дг в с. Подрумче, ДГ „Лилия Карастоянова“ с.Егрек, ДГ „Радост“ с.Поточница и ДГ „Ран Босилек“ с.Каменка приеха новите развлекателни игри. В знак на благодарност децата рецитираха стихотворения, пяха песни и танцуваха по хореография на техните учители.

Ръководствата на детските градини благодариха за невероятния жест, за оказаната подкрепа и за това, че дружествата никога не забравят децата, грижейки се за тяхното настояще и бъдеще по един страхотен начин.

„Досега не сме имали толкова хубави и полезни играчки.“ – беше най-честият коментар на учителите детските заведения. 

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ инвестират в бъдещето на регионите, където осъществяват своите дейности. Макар и през настоящата година, с оглед опазване на здравето, компанията да не организира традиционния детски празник за децата на служителите си, ръководството инвестира в  грижа за най-малките, образование и много радост.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0