Дрогиран шофьор в ареста, компания му правила пешеходец с бучка амфета

Дрогиран шофьор в ареста, компания му правила пешеходец с бучка амфета

За незаконно притежаване на наркотик 31-годишен е задържан в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Мъжът бил проверен на 11 юли в обла

За незаконно притежаване на наркотик 31-годишен е задържан в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Мъжът бил проверен на 11 юли в областния град и у него била открита бяла бучка, която при извършен тест реагирала на амфетамин. Наркотикът е иззет. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на наркотично вещество. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.
Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. 24-годишен водач на „Мерцедес“ бил проверен в неделя около 15 часа на бул.“Беломорски“ в областния град. Тестът за употреба на наркотик отчел положителен резултат за марихуана. Водачът отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Бързото производство е по чл.343б, ал.3 от Наказателния кодекс.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0