Дрогиран джитка с „баварец“, а в къщата му – наркотици! Друг подкара „мерджана“ към село, но с контрабандни цигари

Дрогиран джитка с „баварец“, а в къщата му – наркотици! Друг подкара „мерджана“ към село, но с контрабандни цигари

Притежател на наркотик и управлявал автомобил след употреба на дрога е задържан в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 29-годишен водач на „БМВ“ бил про

Притежател на наркотик и управлявал автомобил след употреба на дрога е задържан в РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 29-годишен водач на „БМВ“ бил проверен вчера около 11,30 часа между селата Кирково и Домище. Тестът за наркотични вещества отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е бил талон за медицинско изследване и взета кръвна проба за химически анализ. При извършено претърсване в жилище в село Първица, обитавано от водача, бил намерен и иззет метаамфетамин. Образувано е бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотик и досъдебно производство за притежаване на високорисково наркотично вещество. Разследващи полицаи от РУ-Кирково продължават работата по случаите.

Бързо производство за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество е образувано в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Около 16,30 часа вчера на изхода на Кърджали в посока КПП „Чилик“ бил спрян лек автомобил „Субару“. При направен тест за наркотици на водача пробата се оказала положителна за амфетамин и метаамфетамин. Издаден е бил талон за медицинско изследване, но били отказани проби за химически анализ. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.

400 къса безакцизни цигари са били открити в лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от 62-годишен жител на кърджалийско село, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Превозното средство било спряно на АМ „Марица“.

Нелегалните цигари били в багажа на 53-годишен пътник. Предадени са с протокол от собственика.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0