Дрегерът прати двама шофьори в ареста

Дрегерът прати двама шофьори в ареста

Две бързи производства са образувани в полицейските управления в Кърджали и Ардино за управление на моторни превозни средства след упот

Две бързи производства са образувани в полицейските управления в Кърджали и Ардино за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 51-годишен водач на „Фолксваген“ бил проверен в Ардино и тестът за алкохол отчел 1,57 промила. Издаден еталон за медицинско изследване и  е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в управлението. 1,34 промила е резултатът от теста с техническо средство на 46-годишен, който се придвижвал с „Фолксваген“ и бил проверен в областния град около 3,30 часа на 28 февруари. Отказана е била кръвна проба за анализ. Разследванията са по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Спипаха водачи с нерегистрирани автомобили

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено при проверка около 13,30 часа на 26 февруари на разклона за село Патица, съобщиха от полицията. 43-годишен управлявал товарен „Фолксваген“ и при направена справка се установило, че автомобилът е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДВП. Работата по случая продължава с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

20-годишен се придвижвал с нерегистриран „Мерцедес“, установили полицейски служители от РУ-Кирково. При направена проверка на 25 февруари около 11 часа в село Кирково станало ясно, че колата е с прекратена регистрация заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0