Драконовски мерки на рождения ден на ДПС! Очакват Доган, но НСО… (обновена)

Драконовски мерки за сигурност в района на столичния хотел, в който ДПС ще отбележи 30-ия си рожден ден тази вечер. До 40 минутиДраконовски мерки за сигурност в района на столичния хотел, в който ДПС ще отбележи 30-ия си рожден ден тази вечер. До 40 минути се чака, за да се мине през скенер за влизане в залата. Всички очакват появата на Ахмед Доган.
Празненството трябваше да започне в 18:00 часа, но заради опашките от чакащи да минат контролните пунктове, програмата ще започне със закъснение.
Както тази сутрин 24rodopi.com писа, Ахмед Доган е поискал да бъде сред празнуващите 30 години от създаването на Движението за права и свободи. От почетния председател ще има и приветствена реч.
Тържествено започна със 75 минути закъснение. Над 1 000 са гостите от цялата страна.
Въпреки засилените мерки, от Националната служба за охрана не са позволили на Доган да напусне така нар. „Сараи“ в столичния квартал „Бояна“ и да се появи в хотела, където ДПС празнува.
Очаквайте подробности
Ахмед Доган: Големият ми успех е създаването на ДПС – партията, която роди внушителен елит!… ДПС ще се развива, защото нашата формула е „Ако си наравно с другите, ти вече си изостанал – четете тук

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0