ДПС – Момчилград се срещна с политически затворници и репресирани в Измир (снимки)

ДПС – Момчилград се срещна с политически затворници и репресирани в Измир (снимки)

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим разговаря с репресирани и политически затворници, изселили се и живеещи в град Измир, Републик


Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим разговаря с репресирани и политически затворници, изселили се и живеещи в град Измир, Република Турция. Това се случи по време на визитата й в южната ни съседка, където проведе срещи с кметове на побратимени общини, изселнически дружества и изселници.

С репресираните разговаряха и кметът на Община Минерални бани Мюмюн Искендер, общинският председател на ДПС-Момчилград Айхан Осман, председателят на Общинския съвет Ерсин Юмер и председателят на Балгьоч – Измир Абдурахим Нурсой и представителят на ДПС в Измир Исмаил Ватансевер.

Домакините подчертаха, че високо оценяват проявата на внимание и уважение към тях и изразиха желание за по-често провеждане на срещи от този характер. Разговорите преминаха в приятелски дух, като бяха направени предложения за подобряване обслужването на българските граждани в двете страни, посочиха от ДПС.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0