ДПС избира областен лидер на 7 ноември, вероятно онлайн

ДПС избира областен лидер на 7 ноември, вероятно онлайн

Областната отчетно-изборна конференция на ДПС в Кърджали ще  се проведе на 7 ноември, разкриха за 24rodopi.com местни активисти. &

Областната отчетно-изборна конференция на ДПС в Кърджали ще  се проведе на 7 ноември, разкриха за 24rodopi.com местни активисти. „Вероятно заради коронавируса ще заседаваме онлайн“, поясни пред 24rodopi.com член на ОблС на ДПС.

Преди това трябва да се състои отложената заради коронавируса и наложената карантина на ключови партийни фигури отчетно-изборна конференция в община Крумовград. Там също ще заложат на видеоконферентната връзка.

Припомняме, че активът спряга 4 имена за мястото на областния председател Изет Шабан, който като кмет Ардино няма право да съвместява позициите „кмет на община“ и „партиен лидер“. Това са д-р Ерджан Фърънджъ от Кирково, Ресми Мурад от Ардино, Бедрие Газиюмер от Черноочене и Метин Байрамали от Крумовград.

Новоизбраните общински съвети на партията проведоха първите си заседания. Завчера бизнесменът Ахмед Моллахасан и психологът Сезгин Бекир бяха избрани за заместници на председателя на ОбС на ДПС в Кърджали Лятиф Расим.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0