ДПС в режим "отчети и избори"! Първата общинска конференция ще е в Черноочене – на 22 февруари

ДПС в режим "отчети и избори"! Първата общинска конференция ще е в Черноочене – на 22 февруари

Общинският съвет на Движението за права и свободи в Черноочене продължава с провеждането на отчетно-изборните събрания на местните о

Общинският съвет на Движението за права и свободи в Черноочене продължава с провеждането на отчетно-изборните събрания на местните организации.
На отчетното събрание на ДПС в село Бели вир присъстваха лидерът на Общинския съвет на ДПС и на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер, кметът на общината Айдън Осман, общинският съветник Мелиха Ахмед и представители на общинското ръководство на партията.
Сезгин Мюмюн е преизбран за председател на Местния съвет на ДПС в село Бели вир.
На срещата Председателят на Общинския съвет на ДПС и на ОбС-Черноочене Бедрие Газиюмер и Кметът на Община Черноочене Айдън Осман направиха разбор и равносметка на дейностите през изминаващия мандат и актуалната политическа обстановка в страната и региона.
Общинският лидер на ДПС Бедрие Газиюмер отчете, че в района ще се проведат 30 отчетно изборни-събрания по местни съвети на ДПС.
Това е и подготовка за общинската конференция на партията, която ще се проведе на 22 февруари. Първата от 7-те общински конференция на ДПС в Източните Родопи ще се проведе в Черноочене.
Бедрие Газиюмер сподели, че тези събрания на ДПС по селата преминават под формата на открит разговор за актуалната политическа ситуация в региона и страната, дискутират се въпроси от различен характер и се предлагат конкретни решения на проблемите.
Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0