ДПС в Кърджали към замерялите централата с яйца: Опозиция сме!

ДПС в Кърджали към замерялите централата с яйца: Опозиция сме!

„ДПС е национално отговорна, опозиционна партия и е твърдо за възстановяване на държавността, върховенството на закона и зап

„ДПС е национално отговорна, опозиционна партия и е твърдо за възстановяване на държавността, върховенството на закона и запазването на етническия мир в родината ни!“, декларира Областният съвет на ДПС в Кърджали по повод нападението на централата в София по време на 78-мата поредна вечер на протести.
Припомняме, че протестното шествие на 24 септември стигна до централата на ДПС на столичния булевард „Ал. Стамболийски“ и към сградата полетяха стотици развалени яйца.
Най-голямата организация на ДПС изразява възмущението си от случилото се и апелира институциите и обществото да не бъдат допускани погроми и неоснователни обвинения.
„Нашата позиция е категорична и всякакви опити за насочване на общественото недоволство срещу ДПС са необмислени, неоснователни и с непредвидими последици“, посочват от Областния съвет на ДПС в Кърджали, който подкрепя  позицията на председателя на партията Мустафа Карадайъ, изразена от трибуната на 44-ото Народно събрание.
„Нека да не се нагнетява допълнително напрежение, да не се прехвърля отговорност“, апелира ДПС-Кърджали.
Снимка: Бгнес
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0