Дошли, нарязали, зарязали – чии са кабелите?!

Дошли, нарязали, зарязали – чии са кабелите?!

Отрязани и зарязани кабели в двора на образователен център в Кърджали. Не се знае на кого са, от всички фирми вдигат рамене. Уникалност

Отрязани и зарязани кабели в двора на образователен център в Кърджали. Не се знае на кого са, от всички фирми вдигат рамене. Уникалности в областния град, за които сигнализират от фирмата за образователни курсове в редакцията на 24rodopi.com.

От ръководството на центъра откриват купчина кабели в двора на сградата, където се провеждат занятията с ученици.

„При опит да установим каква е причината бе отправено запитване до всички фирми, предоставящи далекосъобщителни услуги в град Кърджали. От фирмите бе получен отговор, че кабелите не са техни и не те са ги захвърлили. При разговор с дежурния оператор на Електроразпределение Юг същият не успя да даде конкретна информация, а само заяви, че регистрира сигнала и в едномесечен срок ще отговорят писмено. Предвид, че присъствените занятия за деца вече са възстановени и предвид факта, че никой не поема отговорност за станалото, решихме на своя глава да преместим кабелите, като по този начин обезопасим двора. Дълбоко сме възмутени и призоваваме собствениците на въпросните кабели, ако искат да си ги вземат, да се обърнат към централния офис на центъра за повече информация“, посочват от образователния център, призовавайки за по-голяма отговорност.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0