Домът на културата в Кърджали с клип „Няма творчество без любов към хората“

Домът на културата в Кърджали с клип „Няма творчество без любов към хората“

С редица инициативи Общинският център за култура и младежки дейности в Кърджали посреща Деня на българската просвета, култура и сл

С редица инициативи Общинският център за култура и младежки дейности в Кърджали посреща Деня на българската просвета, култура и славянска писменост.
В навечерието на празника бивши директори и изявени местни културни дейци на институцията, оставили своя почерк в историята на културния живот на нашия град, бяха приятно изненадани от новото ръководство на Дома на културата. В знак на уважение и благодарност за активната им дейност през годините – Васил Василев, Тамара Димитрова, почетния гражданин на гр. Кърджали Петър Филипов, Стефка Филипова, Радост Попова, Иванка Духова, Димитър Илиев и Цонка Точева получиха кошници с цветя и поздравителни адреси.
Обръщението, лично адресирано от инж. Марияна Ликова – директор на центъра,  гласи: „От мое име и от името на целия екип на Общински център за култура и младежки дейности, приемете нашите поздравления и искрена признателност за всеотдайния Ви труд. Направихте така, че духовността и културата да заемат своето почетно място в дните на всеки кърджалиец. Вие оставихте следа, която ние помним и ценим не само днес. Поклон пред професионализма Ви!“ .
Навръх празника в интернет пространството ще бъде публикуван клип под надслов „Няма творчество без любов към хората“, в който участват представители на всички школи към центъра. С него показват, че продължават да творят и съхраняват богатото наследство в тази емблематична за града ни институция.
Музикантите, артистите, хореографите и преподавателите в школите на Общински център за култура и младежки дейности поздравяват кърджалийската общественост с празника 24-ти май и пожелават въпреки сложните времена, в които живеем, да продължим да се извисяваме заедно, творейки с любов и живеейки с култура!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0