Домусчиев отговори на Божков: Преди да купя Нова тв, са плащани много по-големи суми

Домусчиев отговори на Божков: Преди да купя Нова тв, са плащани много по-големи суми

„Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че м

„Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!“, това написа на стената си във Фейсбук собственикът на Нова телевизия и футболен клуб „Лудогорец“ Кирил Домусчиев в отговор на разкритията на Васил Божков от тази сутрин.
Намиращият се в Дубай хазартен бос Васил Божков, срещу когото са повдигнати 11 обвинения, публикува паметна записка, от която се вижда, че той и Кирил Домусчиев са се разбрали хазартния бос да преведе 240 млн лева на Нова телевизия и ФК „Лудогорец“ – собственост на Домусчиев. Божков твърди, че този „договор“ е сключен под натиск от премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов. Условието било, че ако плати милионите, те ще оставят бизнесът му да съществува.
Домусчиев купи през март 2019-та Нова телевизия за 185 млн. евро.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0