Доган с "обещание" пред "масово плажуващите" пред Сарая: Ще сваля Борисов!

Доган с "обещание" пред "масово плажуващите" пред Сарая: Ще сваля Борисов!

Ахмед Доган се срещна с гражданите, отишли на поредния протестен плаж край летните сараи в парк ”Росенец”. Той дори разг

Ахмед Доган се срещна с гражданите, отишли на поредния протестен плаж край летните сараи в парк ”Росенец”. Той дори разговаря с присъстващите на ”гражданския фестивал”, който тече в момента.
„Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я точно, и ние искаме да живеем“, казаха пред Доган гражданите на място. В отговор почетният председател се усмихна и поклати глава: Добре, добре.
Протестиращите го помолиха да обещае да свали Бойко Борисов и Иван Гешев от власт. Доган се съгласи и на това.
Това пише Фрогнюз.
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган излезе на оградата на летния си сарай в парка „Росенец“, за да разговаря с протестиращите на плажа до имота. В момента там се провежда демонстрация, наречена „Dogan Saray Beach Festival“, която е част от протести в цялата страна, пише „Дневник“. Събитието бе организирано в социалните мрежи под наслов „Искаме Доган да уволни Борисов“.
От излъчвано на живо видео във фейсбук страницата на „Правосъдие за всеки“ се видя как Доган поговори с част от протестиращите. Той основно се усмихваше и на въпросите отговаряше основно с „да“ и „добре“. До напрежение не се стигна.
Протестиращите са издигнали грамада с камъни, които покриваха плажа. На нея те поставиха българския флаг, съобщава БНР.
24rodopi.com
Очаквайте: Мълчанието на ДПС… И какво мислят турците в България
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0