Доброволци и пожарникари на по „чаша кафе“, темите – разбор и задачи

Доброволци и пожарникари на по „чаша кафе“, темите – разбор и задачи

В Деня на отворени врати първите гости на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Кърджали бяха

В Деня на отворени врати първите гости на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Кърджали бяха доброволците от Доброволно формирование „Черноочене – 2016“.
На „чаша кафе“ ги посрещнаха директорът комисар Сергей Заимов, началникът на Районната служба главен инспектор Митко Николов и служители.
Беше направен разбор на летния период до този момент и се обсъдиха задачите, които трябва да се изпълнят до края на годината. Наблегна се на превантивните мерки за справяне с евентуални горски и полски пожари през есенния сезон.
Доброволците имаха възможност да се запознаят на място с наличната пожарна и спасителна техника. Те поздравиха екипа от пожарникари и спасители за отговорността, която са поели за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации.
Директорът на РД „ПБЗН“ комисар Сергей Заимов и началникът на Районната служба в Кърджали подчертаха, че разчитат много на доброволците, на поетия от тях ангажимент и на компетентността им при овладяване и ликвидиране на пожари или други спасителни операции.
Те благодариха на Община Черноочене и изтъкнаха увереността си, че занапред ще продължат да работят в добра координация и със същото темпо.
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: