Добра новина за изселници и пазарджии в Одрин (Edirne)!

Добра новина за изселници и пазарджии в Одрин (Edirne)!

Свободното влизане в България се удължава с още два месеца - пишат турските медии, а изселническата общност коментира със задоволств

Свободното влизане в България се удължава с още два месеца – пишат турските медии, а изселническата общност коментира със задоволство в социалните мрежи новата заповед на здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов. Той „временно забранява влизането на територията на Република България на всички лица, независимо от тяхното гражданство, през всички гранични пунктове, с въздушен, морски, железопътен и автомобилен транспорт“ от 1 октомври до 30 ноември, но се допускат много изключения, в това число и за пристигащите от Република Турция.
Освен за изселниците, новината е добра и за българските туристи в Турция, както и за пътуващите до Одрин (Edirne) на пазар.
Припомняме, че от 1 септември лицата, които пристигат в България от Турция, се допускат на територията на страната без да е необходимо да представят документ, показващ отрицателен резултат от изследване по метода на полимеразно верижна реакция за доказване на COVID-19.
Очаквайте по-късно тук: Децата на училище, майките… на пазар в Одрин!
Четете утре във всекидневника „24х7 Родопи“: Турски търговци: Добре, че сте вие, загиваме! Одрин „падна“ срещу… лев за 5 лири!
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0