Днес попълват листата на ДПС!

Днес попълват листата на ДПС!

Кои ще влязат в кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район? Това е една от темите днес на провеждан


Кои ще влязат в кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район? Това е една от темите днес на провежданите в централата на партията консултации за Избори`2021. В тях ще участват председателите на общинските партийни съвети в област Кърджали.

На този етап е ясно, че водач ще бъде председателят Мустафа Карадайъ, който пък поиска от ДПС в област Кърджали поне 50 000 гласа на парламентарните избори на 4 април.

Областният съвет на ДПС гласува списък с 33 кандидати за народни представители за 45-о Народно събрание, които са подредени по азбучен ред.

Само 3-ма постигнаха „7 от 7 възможни“ по време на кампанията за номинации на кандидат-депутати на ДПС в област Кърджали, стана ясно на разширеното заседание на Областния съвет на партията.

Предложени от всички 7 общински организации за кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен район са председателят Мустафа Карадайъ, шефката на Националната агенция по приходите в Кърджали и общински съветник в областния град Елван Гюркаш и народният представител Ерол Мехмед (на снимките).

Една трета от листите на ДПС вече са утвърдени, като след водачите има както очаквани имена, така и изненади.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0