Днес е ден за размисъл, ама и за компания на „респектираните“ Сашката, Юсенката, Илиана Х…

Днес е ден за размисъл, ама и за компания на „респектираните“ Сашката, Юсенката, Илиана Х…

Българските социолози са добре финансиран от политиците... провал – и на предишните избори катастрофираха, бъдете сигурни, че и в неделя след 20

Българските социолози са добре финансиран от политиците… провал – и на предишните избори катастрофираха, бъдете сигурни, че и в неделя след 20.00 чака ще мънкат защо пак не са познали класирането и процентите. За разлика от Ейваз Абърдийна, който още преди Европейското първенство по футбол прогнозира, че на финала ще играят Италия и Англия. Но за Абърдийна – Футболната енциклопедия, по-късно днес.

 

И ние вчера се пробвахме като Bg социолозите и Абърдийна, макар и плахо с дописката „Утре е ден за размисъл, а днес за уволнения“, а тя стана една… Биха шута на шефовете на ИАРА и БАБХ, началникът на РУО също е „пътник“, но понеже е болен, в петък имаше един временен ръководител, в понеделник ще има друг. Познахме и за една от директорките, която сексът я спасява…

 

Днес е ден за размисъл, в който политическите агитации са забранени. И не само на сокака, ами и в профилите във Facebook, Twitter, Viber, YouTube и др. социални мрежи.

Да, ама не съвсем. Партиите, които се стремят към значимо представяне на парламентарните избори на 11 юли, ще работят и днес, и утре. По-незабележимо, като Джин гиби по време на избори, но който не работи днес и в самия изборен ден, после хленчи. Така е било, така и ще бъде.

Днес много от старите началници ще дишат по-спокойно – събота и неделя не се уволнявали хора. Дали е така наистина!? Може ли събота да стане понеделник!? Аман, не закачайте хората, да си изкарат един по-рахат уикенд!

Но днес гарантирано ще бъде ден за притеснения за онези дилъри на гласове, които до вчера не бяха „респектирани“ от полицията. След Юсенката, Сашката и Илиана Х. от Бенковски вчера, днес списъкът ще бъде продължен. Ако не седят мирно, разбира се!

 

Тези, които изкараха цялата предизборна кампания във Фейсбук, днес пак ще бъдат активни там, мислейки си, че в неделя ще са изборен сюрприз, защото имали еди-колко си харесвания и еди-колко си споделяния.

Да, ама гласуването няма да е във Фейсбук! Ако беше така, колегата Гюнер Шюкри отдавна да се е кандидатирал, че даже да е извъртял един-два мандата. Но той е много наясно, че да си потребител в социалната мрежа е едно, да си видим кандидат – друго, да се срещаш с избиратели в реалния живот – трето…

Щом са кликали в профила ми във Фейсбук, демек ще натискат и бутона в машината за гласуване в моя полза – е, те такъв филма няма!

В неделя някои ще се почувстват като прекомерно употребени гумени ботуши. Евтини.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0