Днес е ден за гласуване и за… яко писане на жалби и сигнали!

Днес е ден за гласуване и за… яко писане на жалби и сигнали!

Днес избираме народни представители, попълваме 46-ото Народно събрание. Въведено е задължително машинно гласуване. Което означава мъка за голяма част

Днес избираме народни представители, попълваме 46-ото Народно събрание. Въведено е задължително машинно гласуване. Което означава мъка за голяма част от избирателите в Източните Родопи, което пък е гаранция, че в изборните секции, особено в селата, ситуацията да достигне до… да се смееш ли, да плачеш ли.

Днес със сигурност ще има много жалби и сигнали до Районната избирателна комисия.

Една баба рано тази сутрин тръгна да гласува за любимата си партия, ама после се оказа, че… „натиснала върху съседната“ в бюлетината формация!

Да се смееш ли, да плачеш ли!?

Разбира се, неделята е и футболна. Днес е финалът на Европейското първенство по футбол. За много хора днес темата е „Италия или Англия“ и нищо друго.

Препоръчваме на политиците да се кротнат и дори да усетят в следобеда, че гласовете им се „губят“, да не отправят забележки на футболни фенове от рода на „защо не си мръднеш г.за до секцията и да гласуваш“, защото и отговорът би бил подобен: Продавай си краставиците и не ме закачай, аз ям кюфтета!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0