Опитният Херо ще води „Сините от Кърджали“ към медалите и купата на България

Опитният Херо ще води „Сините от Кърджали“ към медалите и купата на България

Новият старши треньор на ПФК „Арда 1924“ е Димитър Димитров – Херо. Доайенът на треньорите в България се завръща, след като прие предложението на спо

Новият старши треньор на ПФК „Арда 1924“ е Димитър Димитров – Херо.

Доайенът на треньорите в България се завръща, след като прие предложението на спортния директор на „Арда 1924“ Ивайло Петков, съобщават от кърджалийския футболен клуб.

62-годишният Димитров ще изведе утре след обяд „Сините от Кърджали“ на първа тренировка. Част от неговия екип ще бъде Георги Чиликов, заедно с Емил Кременлиев, Тодор Попов и Антон Дончев.

Димитър Димитров ще бъде представен на официална пресконференция утре на „Арена Арда“, след което ще проведе тренировка на стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград.

Един от най-известните треньори в България е водил отборите на Нефтохимик, Литекс, Велбъжд, Левски, пловдивския „Локомотив, „Берое“, „Нафтекс, Ал Насър, Черноморец, Амкар Перм“, „Кадисия“, „Лудогорец“ и др. В края на 1990-те години работи като старши треньор на националния отбор по футбол на България. Известен със своята темпераментност.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0