Дилърът на гласове от „Възрожденци“ с оферти към 2 партии! Мислел си, че е „чист като сълза“!

Дилърът на гласове от „Възрожденци“ с оферти към 2 партии! Мислел си, че е „чист като сълза“!

Задържаният дилър на гласове в Кърджали бил много изненадан от появата на полицаи в дома му, защото за себе си казвал, че е „чист като сълза“, н

Задържаният дилър на гласове в Кърджали бил много изненадан от появата на полицаи в дома му, защото за себе си казвал, че е „чист като сълза“, научи 24rodopi.com. Няма данни да е бил криминално проявен до днес.

Полицейски източници опровергаха слуховете, че днес е била проведена акция в квартал „Боровец“ и, че задържаният 47-годишен мъж е от „тарторите по избори в Махалата“.

Задържаният е от кърджалийския квартал „Възрожденци“, разкриха осведомени източници пред 24rodopi.com.

Припомняме, че при операция на РУ-Кърджали днес е било извършено претърсване в жилище в областния град. Криминалистите открили  и иззели списъци с около 600 имена, за които съществуват оперативни данни, че са изготвени с цел да бъде упражнено влияние върху избиратели, за да гласуват в полза на определена политическа сила.

До момента е изяснено, че върху част от иззетите материали са отбелязани две политически партии. В полицейското управление е задържан 47-годишният обитател на жилището. Образувано е досъдебно производство по чл.167, ал.2 от Наказателния кодекс от раздела за престъпления против политическите права на гражданите. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0