Джебел изпрати младите надежди с „Превземайте върховете, трупайте сбъднатите мечти и не забравяйте…“

Джебел изпрати младите надежди с „Превземайте върховете, трупайте сбъднатите мечти и не забравяйте…“

„Успехът се постига с упоритост, отличията се печелят с жажда за знание, върховете се катерят с трудолюбие и воля. Вие имате в

„Успехът се постига с упоритост, отличията се печелят с жажда за знание, върховете се катерят с трудолюбие и воля. Вие имате всичко това. И тези качества ще предопределят житейските ви постижение от тук нататък. Никога не забравяйте откъде сте тръгнали и че вашият роден край има нужда от вас. Превземайте върховете, трупайте сбъднатите мечти! На добър час!“.
Това е посланието на кмета на Джебел Неджми Али към абитуриентите от професионалната гимназия „Руска Пеева“. Поздравителният адрес бе поднесен от секретаря на Общинска администрация Хайрие Мехмед по време на тържеството, състояло се в двора на училището, при спазване на всички противоепидемични мерки. Кметът бе възпрепятстван заради ангажимента му в националната делегация на Европейския Комитет на регионите – по същото се проведе първото заседание на местните представители на консултативния орган на Европейския съвет.


Джебелското школо изпрати поредния си випуск. С емоционално слово към завършващите се обърна и директорът на гимназията Ангелина Хаджиева. Тя подчерта заслугите, постигнатите успехи и силните страни на всеки един абитуриент.
Ръководството на Общината награди четиримата отличници във випуска, подаръци обаче имаше за всички зрелостници.
На церемонията присъстваха зам.-кметът на Общината Емил Куцев, както и секретарят на администрацията Хайрие Мехмед.
За постигнатите резултати и успехи учениците бяха наградени и от ръководството на училището.
Събитието завърши с тържествен ритуал по предаване и приемане на училищното знаме и последния звънец.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0