Деян Лозев: Отидохме на заведение, а Елин Топузаков като грабна микрофона…

Деян Лозев: Отидохме на заведение, а Елин Топузаков като грабна микрофона…

„Честно казано тогава „Арда“ не беше този отбор, нищо не се знаеше. Говореше се, че ще има някакъв голям проект, но докато не се осъществи, вс

„Честно казано тогава „Арда“ не беше този отбор, нищо не се знаеше. Говореше се, че ще има някакъв голям проект, но докато не се осъществи, всеки гледаше с недоверие на нещата. Но сега се радвам, че съм част от този проект“.

По този начин отговаря Деян Лозев на въпрос какво си е казал в първия момент, когато му се е обадил Емил Кременлиев, за да го повика в кърджалийския клуб.

„За Европа само съм си мечтал, но бях сигурен, че ще влезем в „А“ група. Може би успяхме, защото всички момчета вярваха в това, което гоним като цел.

Първият ми гол с екипа на „Арда“ е във „В“ група, но не помня срещу кой. Иначе после имам гол срещу „Пирин“ в „Б“ група и „Локомотив“ Пловдив в „А“ група. Не съм от голмайсторите в отбора“, казва Деян.

Някоя интересна случка.

„Имало е доста интересни случки през годините, но няма да забравя един момент, който не е смешен. Когато спечелихме „В“ група и Купата на Аматьорската лига, тогава треньор беше Елин Топузаков. Събрахме се в едно заведение, а Елин може много добре да пее и си спомням, как той тогава взе микрофона, а ние всички се бяхме прегърнали и пяхме заедно с него. Този момент го помня много добре, защото, тогава показахме, че сме едно цяло целият отбор“, спомня си Лозев.

Деян Лозев е защитник, който е в „Арда“ още откогато отборът играе във „В“ група. Той е един от най-опитните играчи, извървял пътя от „В“ група до участие в евротурнирите.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0