Деян Лозев напълни касата на „Арда 1924“ и е на път… да , „пенсионира“ капитана на „Левски“?

Дали само 100 000 лева ще влязат в касата на „Арда 1924“ от трансфера на Деян Лозев в „Левски“ или 250 000 е

Дали само 100 000 лева ще влязат в касата на „Арда 1924“ от трансфера на Деян Лозев в „Левски“ или 250 000 евро, на колкото е оценен талантливият играч, е клубна тайна. Но пък спортните сайтове държат на фокус новото попълнение на „Герена“.
Пристигналият от Кърджали Деян Лозев може да се превърне в прът за кариерата на капитана на „сините“ Живко Миланов, пише „Кота спорт“. Лозев се подвизава на поста му, а освен това е доста по-млад от Миланов. За капак едва ли би търпял да бъде резерва при „сините“, след като в „Арда“ бе твърд титуляр, пише спортното издание.
Според запознати Миланов сам попадна на мушката на Петър Хубчев, след като реагира остро на негово решение да бъде заменен. Треньорът побърза да замаже нещата, но едва ли е забравил постъпката на капитана. Миланов навъртя 20 мача през есента в елита и показа, че младите трудно ще го преборят в момента. Нещата обаче може да се променят сериозно през пролетта.
Не е изключено обаче Миланов да получи и нова роля в отбора, за да не се стигне до тих бунт в съблекалнята, където думата му се чува доста силно.
Засега е ясно, че Миланов все още не е подписал нов договор с „Левски“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0