Детски кът в болницата благодарение на гурбетчиите!

Детски кът в болницата благодарение на гурбетчиите!

Малките пациенти в МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“ вече имат свое място за приятно и забавно изкарване в болнична среда. За децата, нас

Малките пациенти в МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“ вече имат свое място за приятно и забавно изкарване в болнична среда. За децата, настанени в Детското отделение, е обособена уютна стая, в която да могат да играят, да се забавляват, да си създават нови приятелства и позитивни емоции.

Забавният кът в лечебното заведение е обособен благодарение на благотворителната организация „Ангели за България”, която е отправила предложение към болничното ръководство, като същото е прието с благодарност.

„Ангели за България“ е неправителствена организация със седалище в град Лондон. Тя се финансира изцяло от дарения на българите в чужбина, които отделят свои средства за благотворителни каузи. Настоящата дългосрочна кампания е насочена към подобряване на болничните условия във всички държавни болници с Педиатрично отделение в страната. Целта на инициативата е малките пациенти да имат един по-приятен и безгрижен престой по време на тяхното лечение.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0