Десетки се включиха в кампанията, Изет Шабан: Благодарим за всички дарения за болницата!

Десетки се включиха в кампанията, Изет Шабан: Благодарим за всички дарения за болницата!

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение изказват най-сърдечните си бла

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение изказват най-сърдечните си благодарности за съпричастността и подкрепата към всички дарители, които в борбата с коронавируса COVID-19 изразиха своята социална отговорност и се включиха в дарителската инициатива.
В кампанията, обявена от лечебното заведение в града под Белите брези, бяха направени десетки финансови и предметни дарения от граждани, фирми и сдружения. Сред тях най-мащабното дарение е от народния представител от ДПС Делян Пеевски, който осигури животоспасяваща респираторна апаратура, лични предпазни облекла, шлемове и парична сума в размер на 43 000 лв. Кметът на общината инж. Изет Шабан дари от месечното си трудово възнаграждение 1 000 лв., а семейството на председателя на Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса Айдън и Себиле Йълмаз осигури  нов модерен електрокардиограф.
За периода от 26 март до 5 юни постъпили финансови дарения в обявената сметка на болницата са в общ размер на 10 939 лв.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0