Денят в думи: Делян Пеевски оставал без ток, вода и храна, бай Себахтин пита „Къде остана тоя Живков?“, а Шарън Стоун…

Силният у нас делови и политически Делян Пеевски и свързаните с него хора оставали без вода, ток и храна. Това твърди пред „вестника на Бойко Борисов“

Силният у нас делови и политически Делян Пеевски и свързаните с него хора оставали без вода, ток и храна. Това твърди пред „вестника на Бойко Борисов“ евродепутатът либерал Илхан Кючюк.

Българският вариант на черния списък “Магнитски” накърнявал „в такава степен правата, както на санкционираните от САЩ, така и на допълнително включените в черния списък на служебното правителство физически лица и дружества, че ги поставят в практическа невъзможност да осъществяват какъвто и да било контакт с държавните органи в собствената си страна, в невъзможност да посрещат най-елементарни нужди – като достъп до храна, вода, електроенергия, здравно обслужване, получаване на заплати и пенсии или заплащане на данъци и такси“. 15 400 души прочели загрижеността на Кючюк за Пеевски и компания.

Сега разбрахте ли защо преди месеци 24rodopi.com отбеляза, че Делян Пеевски може и да не е парламента, но остава силен в бизнеса и политика – вие няма да го виждате, но той ще ви вижда. Ето, човекът си има и личен евродепутат.

 

„Къде остана тоя Живков? Къде е неговото време?“. Пита някак носталгично 82-годишният Себахтин от село Вълкович, който сякаш е жаден да бъде чут. Пита, макар да знае отговора. Може би затова зад думите му прозира болка, трупана с години. 

На 63 години Шарън Стоун е не само… чар на макс, но и много мъдра.

„НЕ СЛУЧИХ С НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА. Нямах късмет със здравето, нямах късмет в брака, но се взех в ръце и просто реших да продължа напред.

ХАРЕСВА МИ СПОКОЙНО ДА ОСТАРЯВАМ – това е моята цел. През 2001 г. имах тежък мозъчен кръвоизлив, така че алтернативата на спокойното остаряване ми е добре позната. Кръвта нахлу в мозъка ми и стоя девет дни. Процентът на оцелелите след това, което преживях, е много малък, но по някакъв начин се справих. След това прекарах две години, за да се науча да ходя, да говоря и да чета отново. След всичко това всякакви приказки за бръчки ми се струват нелепи.

Както казва Уинстън Чърчил, АКО ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕТЕ ПРЕЗ АДА, ВЪРВЕТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО.

На Земята никога няма да има пълен мир и спокойствие. Но те могат да съществуват в главата ви.

Има 400 хиляди боядисани блондинки, живеещи в  САЩ с еднакви носове, еднакви огромни устни, премоделирани скули и снежнобели зъби. Някой намира ли ги за привлекателни?

АВА ГАРДНЪР БЕШЕ НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА В СВЕТА. Защо? Никога не си е правила нищо. Приличаше на жена и никога не се опитваше да изглежда като момиче.

КОГАТО ПОГЛЕДНЕТЕ КАК РАСТАТ ДЕЦАТА ВИ, ЩЕ НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЖИВОТА И ЗА СЕБЕ СИ.

На 62-годишна възраст разбрах, че красотата идва отвътре. За да бъдеш красива, трябва да правиш това, което искаш, и да го правиш всеки ден. Обичам да танцувам и танцувам до изтощение“.

Тези думи на американската актриса трупат лайкове в социалните мрежи.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0