Дезинфекция на входове и стълбища в 85 блока в Момчилград

Дезинфекция на входове и стълбища в 85 блока в Момчилград

Започна дезинфекцията на входовете в жилищните блокове в Момчилград. С препарат се обработват етажните площадки, стълбищата и парапе

Започна дезинфекцията на входовете в жилищните блокове в Момчилград. С препарат се обработват етажните площадки, стълбищата и парапетите.
Жилищните блокове в Момчилград са над 85 и общите помещения във всеки един от тях ще бъдат дезинфекцирани. Целта е да се предотврати разпространението на коронавирус. При дезинфекцията се използва препарат, който е безопасен за хората и животните. Обичайно с този дезинфектант се обработват санитарен фаянс, болнично облекло и бельо, кухненска посуда, водата в плувните басейни и други. Според специалистите е изключително ефикасен.
„Дезинфекцията на жилищните входове е част от мерките срещу коронавируса, които набелязахме в Общинския кризисен щаб. Улиците, тротоарите, парковете и детските площадки вече са обработени. Дезинфекцията на откритите места ще продължи веднага щом атмосферните условия позволят това. Правим каквото е по силите ни“, заяви кметът на общината Илкнур Кязим.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0